Bli fadder åt en disc.
Eller två.

Du blir symbolisk fadder åt en disc. Eller två. Eller ännu fler. Stötta projektet som privatperson, förening eller företag.


PRIVATPERSON

Privatpersoner förbinder sig för minst ett DISCPAKET á 100 kr. DISCPAKET från privatpersoner går oavkortat till pilotprojektet utan möjlighet för bidragsgivarna att påverjka var discarna används.

VILL DU HA ETT DISCPAKET HEM?

Om du köper fyra DISCPAKET skickar vi det fjärde till en adress du själv anger. På så sätt stödjer du projektet och får en disc hem i brevlådan. Den perfekta sommarpresenten helt enkelt.

FÖRENING

Föreningar förbinder sig att köpa minst tio DISCPAKET - och då väljer ni själva mottagaradress. Det kan till exempel vara en klass i skolan? Eller till fritidsgården? Eller ungarna på gården? Här har klubben en möjlighet till smidig nyrekrytering. Samkör leverans av DISCPAKETEN med en drive från klubben om instruktioner i skolan, sommarskolor eller liknande - och vips har ni satt igång en rekryteringskampanj. Det är bara att fixa adresserna så ser vi till att DISCPAKETEN kommer ut.

BILDA EN FÖRENING!

Varför inte bilda en egen förening? Samla ungarna i klassen, bilda en förening – och köp tio discar. Så ses vi på någon av SFFs kampanjturneringar i sommar!

FÖRETAG

Företagens sponsorpaket hittar du här

Så här betalar du:

Netbank:
SFFs bankgironummer: Bankgiro 5716-3214
Kontokort: SFFs PayPal-konto

Paket:

Glöm inte att uppge namn, email och postadress (så vi kan skicka discarna till dig om du har valt en sådan lösning)

Antal faddrar:

Antal discar:

718

Summa insamlat:

Kampanjen avslutas 15 april

Hur blir jag fadder/sponsor?

Privat personFöreningFöretag

Så här betalar du!

Netbank
Svenska Frisbeesportförbundets bankgiro:
5716-3214

Kontokort
Svenska Frisbeesportförbundets PayPal-konto:

Paket:

Glöm inte att ange namn, adress och mailadress så vi kan nå dig!

PROJEKTETS FADDRAR: